Tel.:
China Zuiver Boraxpoeder fabrikant
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

Slechts bezit de kwaliteit markt, krijgt de verbetering vooruitgang

 

 

Thuis Nieuws

Bedrijf Nieuws

Certificaat
Van goede kwaliteit Het Poeder van het boraxdecahydraat voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Poeder van het boraxdecahydraat voor verkoop
Klantenoverzichten
Het chemische product van Shanghai yixin is onze eerste partner in China, kochten wij boorzuur, is de kwaliteit goed, is de dienst beter. Ik geloof onze toekomst aardig zal.

—— M. Samesh Hafez

Ik heb het bureau van bezoekyixin in Shanghai, is het een middenbedrijf verkoopt soorten van anorganische chemische producten, de mensen al zeer aardige, goede dienst.

—— M. Pham Tuan Anh

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
china laatste nieuws over Nieuw gebruik voor Mica

Nieuw gebruik voor Mica

[2019-06-11 16:27:59]
Synthetisch Mica Het mica is een algemene die voorwaarde wordt gebruikt om een reeks silicaatmineralen te beschrijven die dphysically kenmerken zijn door een perfecte basissplijten en een opbrengst gemakkelijk dun, taaie laminas. Commercieel, twee het wijdst de gebruikte mica in de elektroindustrie ... Lees meer
china laatste nieuws over Een typisch patroon belousov-Zhabotinsky van concentrische cirkels, nam in dit geval in polymeer-gecontroleerde kristallisatie en zelf-organisatie van bariumcarbonaat waar.

Een typisch patroon belousov-Zhabotinsky van concentrische cirkels, nam in dit geval in polymeer-gecontroleerde kristallisatie en zelf-organisatie van bariumcarbonaat waar.

[2017-12-15 17:06:26]
Een typisch patroon belousov-Zhabotinsky van concentrische cirkels, nam in dit geval waar binnen polymeer-gecontroleerde kristallisatie en zelf-organisatie van bariumcarbonaat. de structuren zijn gelijkaardig aan een computer-gesimuleerd patroon (kleinere cirkel, hoger recht). gebruikte blok het ... Lees meer
Page 1 of 1
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Nr .818 Tianzhu Rd, Jiading-District, Shanghai, China
Tel.:86-21-59159725
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Zuiver Boraxpoeder Leverancier. © 2017 - 2020 pureborax.com. All Rights Reserved.