Tel.:
China Zuiver Boraxpoeder fabrikant
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

Slechts bezit de kwaliteit markt, krijgt de verbetering vooruitgang

 

 

Thuis ProductenBorax Zuur Poeder

1.435 Bulk het Boorzuurkristallen van G/Cm3, Min de Zuiverheidsborax van 99% en Boorzuur

1.435 Bulk het Boorzuurkristallen van G/Cm3, Min de Zuiverheidsborax van 99% en Boorzuur

  • 1.435 G/Cm3 Bulk Boric Acid Crystals , 99% Min Purity Borax And Boric Acid
  • 1.435 G/Cm3 Bulk Boric Acid Crystals , 99% Min Purity Borax And Boric Acid
 • 1.435 G/Cm3 Bulk Boric Acid Crystals , 99% Min Purity Borax And Boric Acid

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: YX
  Modelnummer: Yx-B

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 20Tons
  Prijs: USD 700-900per ton
  Verpakking Details: 25kg of 1000kg per zak, door pallets
  Levertijd: 5-8 dagen
  Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, D/P, MoneyGram,
  Levering vermogen: 1000 TON PER MAAND
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  naam: heet verkoop boorzuur voor glasfabrikant Andere Namen: Boorzuur, Orthoboric-zuur,
  CAS-Aantal: 10043-35-3 Dichtheid: 1,435 g/cm3
  chemische formule: H3BO3 Verschijning: wit kristallijn vast lichaam
  Smeltpunt: 170.9 °C Kookpunt: 300 °C
  Moleculaire vorm: Trigonal vlak Opslag Temp: Opslag bij rechts.
  Oplosbaarheid:: H2O: oplosbaar PH: 3.6-4.4 (25℃, verzadigde oplossing in H2O)
  Wateroplosbaarheid: 49.5 g/L (20 ºC) gevoelig: Hygroscopisch

  De industriële die zuiverheid van het rang boorzuur 99%min voor glasfabrikant wordt gebruikt

  Beschrijving
  Het boorzuur (orthoboric zuur) is een zwak zuurrijk hydraat van booroxyde met milde antiseptische, schimmeldodende, en antiviral eigenschappen.
  Het boorzuur kan worden gebruikt om gistbesmettingen en acne, voor oogwater door om het even welke bacteriële besmetting te behandelen en ontstoken ogen te kalmeren, en als reinigingsmiddel, reukverdrijver, vlekkenmiddel, ontsmettingsmiddel en vormmoordenaar te behandelen. Het boorzuur kan als pesticide om een verscheidenheid van ongedierte te controleren, als fungicide voor citrusvrucht, en als herbicide langs recht van doorgang worden gebruikt. Het boorzuur kan voor de vervaardiging van textieldieglasvezel, de producten van het huishoudenglas en het glas worden gebruikt in LCD vertoningen wordt gebruikt, plastieken in diverse producten (boten, de raad van de computerkring en pijpen), als vlam - vertrager, en als pH bufferagent in plateren te versterken.

   

  Specificaties Punt specificatie voor Binnenlandse 99,5% specificatie voor Turkije 99,9%
  Boorzuur ≥99.5% ≥99.9%
  SO4 ≤0.3% ≤0.1%
  Cl ≤0.15% ≤0.05%
  Fe ≤0.06% ≤0.002%
  Niet in water oplosbaar ≤0.3% ≤0.01%

  Gebruik

  Industrieel

  Het primaire industriële die gebruik van boorzuur is in de vervaardiging van monofilament glasvezel gewoonlijk als textielglasvezel wordt bedoeld. De textielglasvezel wordt gebruikt om plastieken in toepassingen te versterken die zich van boten, aan het industriële door buizen leiden aan de raad van de computerkring uitstrekken. [21]

  In de juwelenindustrie, wordt het boorzuur vaak gebruikt in combinatie met gedenatureerde alcohol om oppervlakteoxydatie en firescale van zich het vormen op metalen tijdens het ontharden en het solderen verrichtingen te verminderen.

   

  Het boorzuur, met borax (natriumtetraborate decahydraat) wordt gemengd bij de gewichtsverhouding van 4:5, is hoogst oplosbaar in water dat, hoewel zij afzonderlijk niet zo oplosbaar zijn. De oplossing wordt gebruikt voor brand - ophoudende agent van hout door impregnatie.

  Het wordt ook gebruikt in de productie van het aanstampen van massa, een fijn die kiezelzuur-bevattend poeder voor het veroorzaken van de voeringen van de inductieoven en keramiek wordt gebruikt.

  Het boorzuur is één van de het meest meestal gebruikte substanties die actief fluorwaterstofzuur (HF) kunnen neutraliseren. Het werkt door de vrije anionen van F in complexe zouten te dwingen. Dit proces verslaat de extreme giftigheid van fluorwaterstofzuur, in het bijzonder zijn capaciteit om Ionisch calcium van bloedserum te sekwestreren dat tot hartstilstand en beendecompositie kan leiden; zulk een gebeurtenis kan van enkel minder belangrijk huidcontact met HF voorkomen.

  Het boorzuur wordt toegevoegd aan borax voor gebruik als lassenstroom door smeden.

  Het boorzuur, in combinatie met siliconeolie, wordt gebruikt om Dwaze Stopverf te vervaardigen.

  Het boorzuur kan in Marcellus Shale het hydraulische breken in Pennsylvania worden gebruikt.

  Medisch

  Het boorzuur kan als ontsmettingsmiddel voor minder belangrijke brandwonden of besnoeiingen worden gebruikt en in wondzalf en vullingen, zoals boorpluksel soms gebruikt. Het boorzuur wordt toegepast in een zeer verdunde oplossing als oogwas. Het verdunde boorzuur kan als vaginale irrigatie om bacteriële vaginosis te behandelen toe te schrijven aan bovenmatige alkaliteit, evenals candidiasis worden gebruikt toe te schrijven aan niet -niet-albicans candida. Als antibacteriële samenstelling, kan het boorzuur ook als acnebehandeling worden gebruikt. Het wordt ook gebruikt als preventie van voetschimmel, door poeder in de sokken of de kousen op te nemen, en in alcohol kan de oplossing worden gebruikt om sommige soorten otitisexterna (oorbesmetting) in zowel mensen als dieren te behandelen. Het bewaarmiddel in de flessen van de urinesteekproef in het UK is boorzuur.

  De boorzuuroplossingen als oogwas of op geschuurde huid worden gebruikt zijn gekend giftig om, in het bijzonder aan zuigelingen, vooral na herhaald gebruik te zijn dat; dit is wegens zijn langzaam verwijderingstarief.

  Insecticide

  Het boorzuur werd eerst geregistreerd in de V.S. als insecticide in 1948 voor controle van kakkerlakken, termieten, brandmieren, vlooien, zilvervisje, en veel andere insecten. Het product wordt over het algemeen als om veilig beschouwd in huishoudenkeukens gebruiken om kakkerlakken en mieren te controleren. Het doet dienst als maagvergift beïnvloedend het metabolisme van de insecten, en het droge poeder is schurend aan exoskeletons van de insecten. Het boorzuur heeft ook de reputatie als de „gift die bij het doden“ in die voorns houdt geen die dwars over licht bestrooide gebieden onmiddellijk sterf, maar die het effect als scherven van glassnijden apart hen is. Dit staat vaak een voorn toe om naar het nest terug te keren waar het spoedig sterft. Kakkerlakken, die kannibaals, eten anderen gedood door contact of consumptie die van die boorzuur, het poeder verbruiken de zijn in de dode voorn wordt opgesloten en hen ook doden. De cyclus gaat verder tot het boorzuur min of meer is uitgeput of de koningin zelf wat heeft verbruikt, die haar doden, die de kolonie vernietigt.

  Behoud

  In combinatie met zijn gebruik als insecticide, verhindert het boorzuur en vernietigt ook bestaande natte - en - droogrot in hout. Het kan in combinatie met een drager van de ethyleenglycol worden gebruikt om extern hout tegen schimmel en insectaanval te behandelen. Het is mogelijk om boraat-doordrongen staven voor toevoeging in hout via boorgaten te kopen waar de vochtigheid en de vochtigheid gekend om zijn te verzamelen en te zitten. Het is beschikbaar in een gelvorm en injecteerbare deegvorm voor het behandelen van verrotting beïnvloed hout zonder de behoefte om het hout te vervangen. De concentraten van op boraat-gebaseerde behandelingen kunnen worden gebruikt om slijm, zwamvlok, en de algengroei, zelfs in mariene milieu's te verhinderen.

  Het boorzuur wordt toegevoegd aan zout in het genezen van veehuiden, kalfsleders, en schapehuiden. Dit helpt om bacteriële ontwikkeling te controleren, en helpt om insecten te controleren.

   

  Smering

  De colloïdale die opschortingen van nanoparticles van boorzuur in aardolie of plantaardige olie wordt opgelost kunnen een opmerkelijk smeermiddel op ceramische of metaaloppervlakten met een coëfficiënt van het glijden wrijving vormen die met toenemende druk aan een waarde vermindert die zich van 0,10 tot 0,02 uitstrekken. De zelfsmerende filmsvan H3 BO3 vloeien uit een spontane chemische reactie tussen watermolecules en de deklagenvan B2 O3 in een vochtig milieu voort. In bulk-schaal, bestaat een omgekeerde verhouding tussen wrijvingcoëfficiënt en Draadloze die contactdruk door toegepaste lading wordt veroorzaakt.

  Het boorzuur wordt gebruikt om te smeren carrom en novuss raad, toestaand voor sneller spel.

  Kernenergie

  Het boorzuur wordt gebruikt in sommige kernenergieinstallaties als neutronenvergift. Het borium in boorzuur vermindert de waarschijnlijkheid van thermische splitsing door sommige thermische neutronen te absorberen. De splitsingskettingreacties worden over het algemeen gedreven door de waarschijnlijkheid dat de vrije neutronen in splitsing zullen resulteren en door de materiële en geometrische eigenschappen van de reactor bepaald. Het natuurlijke borium bestaat uit de ongeveer isotopen van 20% borium-10 en van 80% borium-11. Borium-10 hebben een hoge dwarsdoorsnede voor absorptie van lage energie (thermische) neutronen. Door boorzuurconcentratie in het reactorkoelmiddel te verhogen, wordt de waarschijnlijkheid dat een neutron splitsing zal veroorzaken verminderd. De veranderingen in boorzuurconcentratie kunnen het tarief van splitsing effectief regelen die in de reactor plaatsvinden. Het boorzuur wordt gebruikt slechts in onder druk gezette waterreactoren (PWRs) terwijl de kokend waterreactoren (BWRs) het patroon van de controlestaaf en koelmiddelenstroom voor vermogenssturing aanwenden. BWRs gebruikt een waterige oplossing van boorzuur en borax of Natrium Pentaborate voor een noodsituatie afsluiten systeem. Het boorzuur kan in bestede die brandstofpools worden opgelost worden gebruikt om bestede brandstofelementen op te slaan. De concentratie is hoog genoeg om neutronenvermenigvuldiging bij een minimum te houden. Het boorzuur werd gedumpt over Reactor 4 van de de Kernenergieinstallatie van Tchernobyl na zijn afsmelting om een andere reactie te verhinderen voor te komen.

  Landbouw

  Het boorzuur wordt gebruikt om boriumdeficiënties in installaties te behandelen of te verhinderen. Het wordt ook gebruikt in behoud van korrels zoals rijst en tarwe.

  Contactgegevens
  Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

  Contactpersoon: anny

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
  Nr .818 Tianzhu Rd, Jiading-District, Shanghai, China
  Tel.:86-21-59159725
  Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Pure Borax Powder Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 pureborax.com. All Rights Reserved.