Tel.:
China Zuiver Boraxpoeder fabrikant
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

Slechts bezit de kwaliteit markt, krijgt de verbetering vooruitgang

 

 

Thuis ProductenHet Fluoride van het natriumsilicaat

Fluorosilicate van het hoge Zuiverheidsnatrium Rang 188 G/Mol van de Fabrikantenindustrie

Fluorosilicate van het hoge Zuiverheidsnatrium Rang 188 G/Mol van de Fabrikantenindustrie

High Purity Sodium Fluorosilicate Manufacturers Industry Grade 188 G/Mol

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: KL
Certificering: ISO
Modelnummer: Kl-01

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 Ton
Prijs: USD 500-800 per ton
Verpakking Details: 25kg, of aangepast
Levertijd: 5-10 dagen
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 TON PER MAAND
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
naam: fabrieksprijs voor hoge zuiverheid van natriumfluorosilicate voor de industrierang Moleculaire Formule: Na2SiF6
Andere Naam: Natrium hexafluorisilicate CAS-Aantal: 16893-85-9
GS-code: 2826901000 EINECS: 215-185-5
Molecualrgewicht: 188 g/mol Verschijning: wit korrelig poeder
geur: geurloos Dichtheid: 2.7 g/cm3
Oplosbaarheid in water: 0,64 g/100 ml (20 °C) De V.N.-Aantal: 2674

Fabrieksprijs voor hoge zuiverheid van natriumfluorosilicate voor de industrierang

 

Overzicht
Natriumfluorosilicate verschijnt als wit kristal, kristallijn poeder of kleurloze hexagonale kristallen. Het is geurloos en smaakloos. Zijn relatieve dichtheid is 2,68; het heeft het vermogen van de vochtigheidsabsorptie. Het kan in een oplosmiddel zoals ethylether worden opgelost maar onoplosbaar in alcohol. De oplosbaarheid in zuur is groter dan dat in water. Het kan in alkalische oplossing worden ontbonden, die natriumfluoride en kiezelzuur produceren. Na het schroeien (300 ℃), wordt het ontbonden in natriumfluoride en siliciumtetrafluoride. Het is giftig!
In 25 graden, natrium heeft fluorosilicate zijn wateroplosbaarheid die 0,78% zijn. Op productie, kan de toevoeging van een bovenmatige hoeveelheid natriumsulfaat of natrium-chloride de concentratie van natriumionen in het systeem verhogen, daardoor verhogend het oplosbaarheidsproduct van van het fluorsilicaat en natrium ionen, zodat het natriumfluoride aan volledigere precipitatie onderworpen kan zijn. Natriumfluorosilicate is het bijproduct in de productie van calciumfosfaat of de productie van fluoridezout in aluminiumfabriek. Het verschijnt over het algemeen als wit kristallijn poeder met lage oplosbaarheid in water (zijnd 1% of minder bij kamertemperatuur), en verhogingen van de wateroplosbaarheid lichtjes met stijgende temperatuur. De waterige oplossing van natriumfluorosilicate is zuurrijk (pH3). Dit is toe te schrijven aan dat zijn hydrolyseproduct bevat fluorwaterstofzuur. De vermindering van acidicity van de oplossing vergemakkelijkt de hydrolyse van natriumfluorosilicate. Wanneer pH lager is dan 3.5-3.55, wordt de hydrolysereactie gestabiliseerd. Wanneer pH aan 4 gelijk is, is het tarief van de hydrolysereactie significant. Wanneer de pH waarde aan 8-8.5 gelijk is, natrium kan fluorosilicate volledig uit worden gestort worden gehydroliseerd om als kiezelzuurgel tentoon te stellen en. Daarom wanneer natriumfluorosilicate aan het waterglas wordt toegevoegd, naast het vaste vorm geven van effect van precipitatie van het gel van het siliciumdioxyde door de neutralisatie van het natriumhydroxyde wordt veroorzaakt in de oplossing van waterglas, natrium is fluorosilicate zelf ook een bron van kiezelzuurgel dat.
Verwijzingskwaliteitsnormen
verlies 105 ℃ van gewicht op drying% 0,17%
Natriumfluorosilicate (op droge massa wordt gebaseerd) 99,50 die
Vrij berekend zuur (gebaseerd op HCL) 0,0075
Niet in water oplosbare kwestie 0,12%
Van Heavy metallen (Pb) content% <0> % Fijnheid (door 250um-zeef) 98,00
Verschijnings wit poeder
De rol en het doel
Natriumfluorosilicate kan als insecticide in landbouw, melkachtige agent van email, agent van de corrosieproductie van opalen glas, houten bewaarmiddelen en grondstof voor de productie van andere soorten fluoride evenals is van toepassing geweest op de uitsmelting van beryllium en aluminium en geneesmiddelen, leer en rubberindustrie worden gebruikt. In het vuurvaste materiaal, kan het als stollingsmiddel als bindmiddel van het waterglas worden gebruikt. Aangezien natriumfluorosilicate een lage wateroplosbaarheid heeft, is het reactie met het waterglas langzaam en geleidelijk. Dit kan niet alleen de bouw opvoeren maar ook heeft een hoogte - dichtheid en sterkte van de genezen producten. Het wordt het meest meestal in het anorganische materiaal gebruikt die met het waterglas binden.
Deze informatie wordt uitgegeven door Xiongfeng Dai van Chemicalbook.
Giftigheid
Dit product is giftig met stimulatieeffect op het ademhalingsorgaan. De mensen van verkeerd mondelinge vergiftiging zullen strenge symptomen van schade aan het maagdarmkanaal met de dodelijke dosis krijgen die 0.4~4g zijn. Tijdens het werken van de exploitant, zouden zij het noodzakelijke beschermingsmiddel moeten dragen om vergiftiging te verhinderen. Het productiemateriaal zou moeten worden verzegeld en de workshop zou goed moeten zijn - geventileerd.
Chemische Eigenschappen
Het verschijnt als kleurloze hexagonale kristallen. Het is geurloos en smaakloos. Het heeft hygroscopiciteit. Het kan in een oplosmiddel zoals ethylether worden opgelost maar onoplosbaar in alcohol met zijn oplosbaarheid in zuur is groter dan in het water.
Productiemethode
Het bijproductmethode van het calciumsuperfosfaat: gebruik zwavelzuur en grondfosfaatrots voor productie van superfosfaat of afvalgas met fluor tijdens extractie van fosfaat met tetrafluoride van het water absorberende silicium om het in fluorosilicate te maken. Wanneer de concentratie van fluor zure oplossing 8% aan 10% bereikt, bevind me statisch voor verduidelijking en verwijder de onzuiverheden met de verduidelijkte oplossing die van het fluorsilicaat van natrium-chloride (zijnd bovenmatig van ongeveer 25%) worden toegevoegd voor reactie van natriumfluorosilicate. Ga verder door centrifugerenisolatie, was, aan de lucht drogend bij een temperatuur onder 300 ℃ en verpulver dan om het afgewerkte product van natriumfluorosilicate te verkrijgen.
H2SiF6 + 2NaCl → Na2SiF6 + 2HCl
Categorie
Giftige substanties.
Giftigheid het sorteren
Hoogst giftig.
Scherpe giftigheid
Mondeling-muis LD50: 70 mg/kg.
Gegevensirritatie
Mild huid-konijn 500 mg; Oog-konijn 100 mg/4-Strenge seconden.
Brandbaarheid en gevaarkenmerken
Het is non-combustible met brand vrijgevend giftig fluoride en natriumoxyde, kiezelzuurrook; wanneer het met zuur wordt gereageerd, kan het giftig waterstoffluoride produceren.
Opslagkenmerken
Schatkist: ventilatie, bij lage temperatuur en drogend; opslag het gescheiden van voedsel en zuur.
Brandblusagent
overvloed van water.
Professionele normen
Van TWA 2,5 mg (fluor) /cubic de meter.
Chemische Eigenschappen
wit poeder
Algemene Beschrijving
Fijn, wit, geurloos, gepoederd vast lichaam. Gifstof door opname, inhalatie en huidabsorptie. Gebruikt als knaagdierenverdelgingsmiddel.
Lucht & Waterreacties
In water oplosbaar.
Reactiviteitsprofiel
Natriumfluorosilicate heeft zwakke oxyderende of verminderende bevoegdheden. De redoxreacties kunnen nochtans nog voorkomen. De meerderheid van samenstellingen in deze klasse is lichtjes oplosbaar of onoplosbaar in water. Als oplosbaar in water, dan zijn de oplossingen noch gewoonlijk sterk zuurrijk noch sterk basis. Deze samenstellingen zijn niet water-reactief.
Gevaar voor de gezondheid
De inhalatie van stof kan neus en keel irriteren. De opname veroorzaakt symptomen gelijkend op fluoridevergiftiging; de samenstelling is hoogst giftig; de aanvankelijke symptomen omvatten misselijkheid, klemmen, het braken, diarree, en dehydratie; in strenge gevallen, worden de uitbarstingen, de schok, en de blauwzucht gevolgd door dood in 2-4 u Contact met de irritatie van ogenoorzaken. Het contact met huid veroorzaakt uitbarsting, roodheid, en branden, soms gevolgd door zweervorming.
Brandgevaar
Gedrag in Brand: Ontbindt bij gloeihitte

 

Fluorosilicate van het hoge Zuiverheidsnatrium Rang 188 G/Mol van de Fabrikantenindustrie

Contactgegevens
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: anny

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Nr .818 Tianzhu Rd, Jiading-District, Shanghai, China
Tel.:86-21-59159725
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Pure Borax Powder Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 pureborax.com. All Rights Reserved.