Tel.:
China Zuiver Boraxpoeder fabrikant
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

Slechts bezit de kwaliteit markt, krijgt de verbetering vooruitgang

 

 

Thuis ProductenHet Poeder van het lithiumcarbonaat

Lichte Dichte het Poeder105.9888g/mol 2.54g/Cm3 Dichtheid van het Lithiumcarbonaat Li2co3

Lichte Dichte het Poeder105.9888g/mol 2.54g/Cm3 Dichtheid van het Lithiumcarbonaat Li2co3

Light Dense Lithium Carbonate Li2co3 Powder 105.9888g/Mol 2.54g/Cm3 Density

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: YX
Certificering: ISO
Modelnummer: YXS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 20 Ton
Prijs: USD 300-500 per ton
Verpakking Details: 25kg of 50kg per zak, of aangepast
Levertijd: 5-8days
Betalingscondities: Bevestigingsbrief, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 10000 ton per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
naam: goede kwaliteit van het licht van het natriumcarbonaat en dicht van Chinese fabriek Andere Naam: het licht van de sodaas en dicht
Moleculaire Formule: Na2CO3 CAS-Aantal: 497-19-8
GS-code: 2836200000 EINECS: 207-838-8
Molecualrgewicht:: 105.9888 g/mol Verschijning: Wit vast lichaam,
Dichtheid: 2.54 g/cm3 (vochtvrije 25 °C,) Smeltpunt: 851 °C (1.564 °F; 1,124 K)
Oplosbaarheid in water: 16.4 g/100 ml (15 °C) Oplosbaarheid in glycerine: 98.3 g/100 g (15,5 °C)

Goede kwaliteit van het licht van het natriumcarbonaat en dicht van Chinese fabriek
 

Specificaties:

Het natriumcarbonaat (ook als soda, sodaas en sodakristallen, en in de monohydraatvorm wordt bekend als kristalcarbonaat), Na2Co3, ishetin water oplosbare natriumzout van koolzuur dat.
 

Specificaties Punt specificatie voor Dichte Sodaas specificatie voor het Licht van de Sodaas
Zuiverheid (Na2CO3) ≥99.2% ≥99.2%
Chloride (NaCl) ≤0.7% ≤0.7%
Ijzer (Fe) ≤0.0035% ≤0.0035%
Sulfaat (SO4) ≤0.03% ≤0.03%
Niet in water oplosbaar ≤0.03% ≤0.03%
Bulkdichtheid ≥0.9  

 
 

 Binnenlands gebruik

De sodaas wordt gebruikt als waterontharder in het witwassen: het concurreert met de magnesium en calciumionen in hard water en verhindert hen met het detergens te plakken die, maar verhindert het schrapen niet worden gebruikt. Het natriumcarbonaat kan worden gebruikt om vet, olie, en wijnvlekken te verwijderen.
Bij het verven met vezel-reactieve kleurstoffen, wordt het natriumcarbonaat (vaak onder een naam zoals het fixatief van de sodaas of activator van de sodaas) gebruikt om het juiste chemische die plakken van de kleurstof met cellulose (installatie) vezels te verzekeren, typisch alvorens te verven (voor bandkleurstoffen), met de kleurstof (voor kleurstof die schilderen) worden gemengd, of na het verven (voor onderdompeling die verven).
 

Hoofdtoepassingen

 
Veruit is de grootste consumptie van natriumcarbonaat in de vervaardiging van glas, document, rayon, zepen, en detergentia. Het wordt ook gebruikt als waterontharder, aangezien het carbonaat de calcium en magnesiumionen kan storten huidig in „hard“ water.
Het natriumcarbonaat is een additief voor levensmiddelen (E500) als zuurheidsregelgever wordt gebruikt, anticaking agent, die agent, en stabilisator opheffen die. Het is één van de componenten van kansui, ramen een oplossing van alkalische die zouten worden gebruikt om te geven noedels hun kenmerkende aroma en textuur. Het wordt ook gebruikt in de productie van snus (Zweeds-Stijlsnuifje) om pH van het eindproduct te stabiliseren.
Het natriumcarbonaat wordt ook gebruikt in de productie van sorbetpoeder. De koel en bruisende sensatie vloeit uit de endotherme reactie tussen natriumcarbonaat en een zwak zuur, algemeen citroenzuur voort, vrijgevend kooldioxidegas, dat voorkomt wanneer de sorbet door speeksel wordt bevochtigd.
In China, wordt het gebruikt om loog-water in de korst van traditionele Kantonese maancakes, en in veel andere Chinese gestoomde broodjes en noedels te vervangen.
Het natriumcarbonaat wordt gebruikt door de baksteenindustrie als nat makende agent om de hoeveelheid water te verminderen nodig om de klei uit te drijven.
In afgietsel, wordt het bedoeld als „agent plakkend“ en gebruikt om natte alginate toe te staan om gegelatineerde alginate aan te hangen.
Het natriumcarbonaat wordt gebruikt in tandpasta's, waar het als schuimende agent en schuurmiddel dienst doet, en om mond pH tijdelijk te verhogen.
Het natriumcarbonaat wordt gebruikt door de katoenen industrie om het zwavelzuur te neutraliseren nodig voor zure delinting van verward katoenzaad.
Het natriumcarbonaat, in een oplossing met keukenzout, kan voor het schoonmaken van zilver worden gebruikt. In een nonreactive container (glas, plastiek, of ceramisch), worden de aluminiumfolie en het zilveren voorwerp ondergedompeld in de hete zoute oplossing. Opgeheven pH lost de aluminiumoxidelaag op de folie op en laat dat een elektrolytische cel toe wordt gevestigd. De waterstofionen door deze reactie worden geproduceerd verminderen de sulfideionen op het zilver herstellend zilveren metaal dat. Het sulfide kan als kleine hoeveelheden waterstofsulfide worden vrijgegeven. Het spoelen van en zacht het oppoetsen van het zilver herstellen een hoogst opgepoetste voorwaarde.
Het natriumcarbonaat wordt gebruikt in sommige pH van het aquariumwater buffers om een gewenste pH en carbonaathardheid (KH) te handhaven.

Contactgegevens
Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.

Contactpersoon: anny

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Shanghai Yixin Chemical Co., Ltd.
Nr .818 Tianzhu Rd, Jiading-District, Shanghai, China
Tel.:86-21-59159725
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Pure Borax Powder Leverancier. Copyright © 2017 - 2019 pureborax.com. All Rights Reserved.